Beckham afgezet door AC Milan

David Beckham is zeker tot juni 2010 in het shirt van de Rossonieri te bewonderen. Over het bod is nog geen overeenstemming bereikt.

De Noord-Italianen verwachtten binnenkort vrijdag tot overeenstemming te komen met AC Milan, maar Tim Leiweke, algemeen directeur bij directeur AEG (het bedrijf dat eigenaar is van de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy), heeft het “belachelijk lage bod” geweigerd.

Truitjesverkoop

Donderdag had Adriano Galliani, vicevoorzitter van AC Milan, nog laten weten dat de Rossoneri enkele stappen verder waren gekomen wat betreft de definitieve transfer van Beckham naar Milan. Leiweke ontkende dit: “Met dat bedrag kunnen we zelfs het bedrag niet uitwissen dat we verliezen op de truitjesverkoop van Beckham”.

Het bod

Sindsdien zijn er geen verdere ontmoetingen meer gepland. Volgens La Gazzetta heeft de glamourclub een bod gedaan van 3 miljoen dollar. De 33-jarige middenvelder wordt op 8 maart in principe terug in de States verwacht, maar door het succes van Beckham willen de Italianen de superster definitief kopen van Galaxy.

Terug in maart

Leiweke maakt duidelijk dat hij David begin maart terug verwacht. “Hij weet ook dat hij geen keuze heeft en dat hij pas eind 2009 de mogelijkheid krijgt om zijn contract te verbreken”. Pas als er een “echt bod” komt, kan er eventueel worden gesproken over een transfer.

Bron: Telegraaf.nl, Destandaard.be, 20 februari 2009

Lees ook:Blijft Beckham Milaan sieren of niet?
Lees ook:David Beckham neemt genoegen met lager salaris
Lees ook:Beckham blijft langer bij AC Milan
Lees ook:Beckham begint op de bank
Lees ook:Hoe presteert David Beckham in bed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.