Transseksueel dood na politiek schandaal Italië

BrendaEen Braziliaanse transseksueel die verwikkeld was in een afpersingsschandaal in Italië, dat een politicus de kop kostte, is vrijdagochtend dood in zijn woning gevonden.

De politie meldde dat het verbrande lichaam van de prostituee is gevonden na een brand op de begane grond van het appartementencomplex in Rome waar het slachtoffer woonde. De politie gaat uit van moord. De Braziliaan was bekend onder de naam Brenda. Hij vormde het middelpunt van de zaak waarin een centrumlinkse gouverneur in de regio Lazio werd afgeperst door vier agenten. De politieagenten hadden Piero Marrazzo stiekem gefilmd toen hij naar bed ging met de prostituee en cocaïne nam.

Marrazzo nam ontslag toen de zaak vorige maand aan het licht kwam. Hij zocht vervolgens zijn toevlucht tot een klooster buiten Rome. Van de vier agenten zitten er nog twee vast, één staat onder huisarrest en één is vrijgelaten. Brenda deed bijna twee weken geleden aangifte bij de politie nadat ze op straat was aangevallen en haar mobiele telefoon was gestolen. De advocaat van Marrazzo sprak van „zeer verontrustend nieuws” en vroeg politiebescherming aan voor een andere transseksuele prostituee die betrokken is bij de zaak en bekend is onder de naam Natalie.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Ook oppositiepartij Italië deugt niet
Lees ook:Belgische politie pakt voorvluchtige Italiaan
Lees ook:Mysterieuze verdwijning uit 2006 lijkt opgelost
Lees ook:36 leden drugsbende opgepakt in Italië en Spanje
Lees ook:In Italië is prostituee niet betalen verkrachting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.