Berlusconi strijdlustiger dan ooit

berlusconi Er komt steeds meer bewijsmateriaal boven drijven die de geruchten en schandalen omtrent Silvio Berlusconi bevestigen.

Nu de onlangs gearresteerde ‘zakenman’, dealer en pooier Gianpaolo Tarantini heeft verklaard inderdaad hoertjes aan de premier te hebben geleverd, komt de Italiaanse leider toch echt in een ander daglicht te staan. Maar dit betekent niet dat Berlusconi zijn fouten ooit toe zal geven. Sterker nog, hij wordt alleen maar strijdlustiger en hakt hard in op zijn vijanden.

“Stalinistische oppositie’’, de “oplichters’’ van de pers en de “rode toga’s” van de magistratuur, zijn enkele van Berlusconi’s uitlatingen. Ook is hij gebrouilleerd met belangrijke bondgenoten als het Vaticaan en met de tweede man in zijn partij Gianfranco Fini. Gematigde rechtse en linkse politici die hopen op een post-Berlusconi-tijdperk trekken intussen naar elkaar toe. Maar ze weten dat Berlusconi dankzij zijn mediamacht zeer moeilijk te verslaan is.

Tarantini verklaarde onlangs tegen officieren van justitie in Bari dat hij achttien feesten heeft georganiseerd voor Silvio Berlusconi, waarvoor hij dertig jonge vrouwen rekruteerde. Het seksschandaal begint het gezag van Berlusconi in Italië aan te tasten. Deze week verschenen in de Italiaanse pers speculaties over een mogelijk val van de premier.

Bron: NRC

Lees ook:Poetin en Kadaffi steunen Berlusconi
Lees ook:Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi
Lees ook:Motie tegen Berlusconi verworpen
Lees ook:Berlusconi denkt aan verkoop AC Milan
Lees ook:Pooier vertelt: “Ik leverde Berlusconi hoeren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.