Paus ontvangt premier

www.rorate.com)Premier Silvio Berlusconi is ontvangen door paus Benedictus XVI. De twee spraken vooral over de migratiepolitiek van Berlusconi en over het gezinsbeleid. Over het tweede onderwerp zullen de twee het wel eens zijn geworden. De paus had al laten weten blij te zijn met het aantreden van de nieuwe regering. En dat wordt natuurlijk alleen maar meer als Berlusconi roept dat de kerk recht heeft om haar eigen mening te vertolken. De premier riep ook tot samenwerking en dialoog tussen kerk en staat. “Maar het is aan de politiek om te bepalen of zij de aanbevelingen ook in de praktijk omzet.”

Lees ook:Berlusconi’s mooie mondhygiëniste bij regionale verkiezingen
Lees ook:Paus Benedictus XVI roept Turkije op rechten kerk te erkennen
Lees ook:Berlusconi roept op tot samenwerking
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Italiaanse minister treedt af om samenzwering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.