Einde buslijn voor romantische chauffeur

Het is waarschijnlijk het einde van zijn carrière als buschauffeur. Zijn vastberadenheid om een belofte te houden aan zijn liefje irriteerde passagiers in Rome afgelopen dinsdag nogal, meldt Corriere della Sera.

De passagiers in de bus Atac 116 hoorden de buschauffeur toevallig  praten tegen een vrouw, door zijn mobiele telefoon. Hij noemde de vrouw “amore” en beloofde haar op te komen halen. Kort daarna verbijsterde hij de passagiers door hen te vertellen dat ze de bus uit moesten, omdat hij een omweg moest maken. De passagiers verlieten het voertuig en de buschauffeur reed verder naar zijn romantische afspraakje.

De woedende managers van Atac verontschuldigingen zich nu tegenover de passagiers en hebben een onderzoek ingesteld naar het gebeuren. Ze zeggen dat het gedrag van de buschauffeur de regels van de organisatie te buiten gaat. Gelukkig maar, dat niet alle Italianen zo over-romantisch zijn.

Lees ook:Ligurië: romantiek aan de Noord-Italiaanse kust
Lees ook:Brandende veerboot in Italië geëvacueerd
Lees ook:EasyJet weigert Italiaanse vrouw wegens overgewicht
Lees ook:Terminal voor vluchten naar VS en Israel
Lees ook:Ryanair stopt met binnenlandse vluchten Italië eind januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.