Berlusconi verdacht van belastingontduiking

silvio-berlusconiOok premier Silvio Berlusconi wordt, evenals vele landgenoten, verdacht van belastingontduiking, topsport nummer één in Italië, samen met flirten. Justitie is een onderzoek naar hem begonnen.

De beschuldigingen hebben betrekking op belastingaangiften van Mediaset, het media-imperium van Berlusconi. Ook wordt onderzoek gedaan naar de in- en verkoop van tv-rechten van het bedrijf. Zo vader zo zoon, want er is ook een onderzoek ingesteld naar Berlusconi’s zoon, Piersilvio. Hij is (it’s all in the family) een van de topbazen van Mediaset. Ook andere managers worden aan de tand gevoeld. Mediaset runt de populairste commerciële tv-stations van Italië.

Lees ook:Silvio Berlusconi nog rijker
Lees ook:Italiaanse immigrant noemt zoon Silvio Berlusconi
Lees ook:Berlusconi reageert woedend op uitspraak Hof
Lees ook:Dolce&Gabbana verdacht van belastingontduiking
Lees ook:Berlusconi wil ‘zoon’ Sjevtsjenko terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.