Berlusconi: ‘Mijn playboy dagen zijn voorbij’

berlusconi-playboyWat de wereld al jaren wist, ziet Silvio Berlusconi nu zelf ook in. “Ik ben geen playboy meer, ik ben een ‘oude playboy’,” sprak de Italiaanse premier maandag tijdens een meeting met verschillende Mediterrane landen.

Berlusconi, nu 73, had voor zoveel schandalen gezorgd, dat dit ertoe leidde dat zijn vrouw de scheiding aanvroeg. Maar hoewel de premier zei dat zijn Hugh Hefner-fase voorbij was, voegde hij wel toe dat Mediterrane leiders af en toe “wat knappe meiden mee moesten nemen”. “We zouden dit waarderen, omdat we latino’s zijn”, grapte de oude man. (Life in Italy)

Lees ook:Berlusconi’s minderjarige liefje ontvangt award
Lees ook:Berlusconi spant rechtszaak aan tegen media
Lees ook:Puberaal gedrag Berlusconi NAVO-top
Lees ook:Berlusconi: ‘Beter passie voor mooie vrouwen dan homo’
Lees ook:Aanslag bezorgde Berlusconi blijvende schade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.