Berlusconi: ‘Alleen aantrekkelijke immigrantes zijn welkom’

Albanian girlBerlusconi is ‘back’. Na de aanval eind vorig jaar is de premier weer helemaal de oude: “De deuren van Italië staan alleen open voor aantrekkelijke immigrantes”, zei hij.

De Italiaanse premier heeft zich weer geliefd gemaakt door tijdens een persconferentie over immigratie aan de Albanese premier Sali Berisha te vertellen: “We accepteren alleen mooie meisjes uit Albanië”. Berisha keek ongemakkelijk bij het horen van deze woorden. Oppositie-wetgever Paola Pellegrini reageerde fel op de grap en noemde Berlusconi “een oude onfatsoenlijke man”. Dit meldde de Sun afgelopen zaterdag.

Maar hier bleef het niet bij. Silvio Berlusconi werd zaterdag ook al geconfronteerd met een seksschandaal in zijn regering. Een van zijn rechterhand-mannen was beschuldigd van het aanbieden van seksfeesten in ruil voor het illegaal inwilligen van openbare contracten. Het gaat hier om Guido Bertolaso (59), hoofd van Bureau Burgerbescherming. Eerder werd hij gezien als nationale held voor het overzien van de reddingswerkzaamheden na de aardbeving in de Abruzzen vorig jaar.

Lees ook:Berlusconi 27 november voor de rechter
Lees ook:Prostituee seksschandaal Berlusconi schrijft boek
Lees ook:Berlusconi met de dood bedreigd
Lees ook:Berlusconi maandag ontslagen
Lees ook:Berlusconi: ‘Corrupte politici zijn schurken!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.