Rachel Hazes volgt geliefde naar Italië

rachel met geliefdeRachel Hazes is van plan volgens jaar naar Italië te verhuizen, het land van haar geliefde Niccolò. Maar de komende twee jaar zal daar nog geen sprake van zijn.

De weduwe van volkszanger André Hazes wil haar schoolgaande kinderen nog niet achterlaten. Rachel is dol op haar geliefde. “Het is een man die heel hard werkt en daar hou ik van. Hij heeft veel temperament, daar hou ik ook van. Verder is hij heel erg leuk met de kinderen. Hij laat me weer lachen”, aldus Hazes in RTL Boulevard.

Ook de Italiaanse Niccolò beaamt zijn band met Roxeanne en Dré Hazes. “Het is altijd gezellig, ook met de kinderen. We hebben het erg leuk. Ik hoop dat we elkaar vaker kunnen zien”, vertelt de horecaondernemer. Voorlopig houden de tortelduifjes het bij een langeafstandsrelatie.

“We bellen en sms’en heel veel. Ik lijk wel een verliefde puber. En we zien elkaar eens in de tien dagen”, vertelt Rachel. “Ik wil de kinderen die nu naar school gaan niet achterlaten. Maar ik denk dat ik over twee jaar wel de kant van Niccolò opga.”

Nu.nl

Lees ook:Weduwe Rachel Hazes vindt geluk bij Italiaanse clubeigenaar
Lees ook:Italiaanse Niccolo laat Rachel Hazes stralen
Lees ook:Geliefde Rachel Hazes in Nederland dankzij drugs
Lees ook:Yolanthe volgt Wesley naar Italië
Lees ook:Gearresteerd wegens ronddobberen op Gardameer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.