Yolanthe en Wesley nu definitief in Milaan

Milaan Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen hoeven niet langer in een hotel te verblijven. Het stel bezit nu een eigen appartement in het dure Milaan.

Yolanthe leek eerst haar Spaans volop te kunnen gaan gebruiken in Madrid, maar door een transfer naar Inter Milan van de middenvelder belandden de twee in Milaan. Hoe dan ook, beide locaties zijn beter dan Volendam. “Yolanthe en ik zijn dolgelukkig. We hebben een prachtig appartement gekocht in het centrum van Milaan. We kunnen nu op zoek gaan naar meubels”, verklaarde Sneijder in Story.

Yolanthe liet al eerder weten ook op zoek te gaan naar een woning in Amsterdam, omdat de presentatrice nog steeds werkzaam is in Nederland. De relatie, die volgens de twee nog steeds bol staat van de liefde, is nog niet voorzien van een huwelijksaanzoek. “Maar wie weet wat de toekomst brengt”, Aldus Sneijder.

Lees ook:Yolanthe en Wesley Sneijder gespot in Milaan
Lees ook:Yolanthe laat Wesley Sneijder winnen
Lees ook:Sprookjesachtige bruiloft Wesley en Yolanthe
Lees ook:Yolanthe vindt werk bij Giro D’Italia
Lees ook:Yolanthe volgt Wesley naar Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.