George Clooney in trek bij Italiaanse dames

George Clooney

De Nespresso reclame waarin de vrouwen zich niet interesseren voor George Clooney, blijkt in het echte leven niet door te zetten. In Italië vallen de dames bij bosjes in zwijm voor de acteur.

George hoeft maar kaas te gaan kopen en de harten van de Italiaanse deernen smelten al. De charmes van Hollywood-ster en sekssymbool George Clooney (48) hebben opnieuw hun werk gedaan in Italië. Hij liet zich in het Italiaanse stadje Sulmona opmerken toen hij voor een filmscène een stuk kaas ging kopen op de lokale markt. Volgens Italiaanse media is de Piazza Garibaldi zo een tijdlang overrompeld geweest door nieuwsgierige en vooral vrouwelijke fans.

George Clooney is in de Italiaanse regio Abruzzen voor de filmopnames van ‘The American’, de verfilming van Martin Booths roman ‘A Very Private Gentleman’. De Nederlander Anton Corbijn is de regisseur. George zelf is in de huid gekropen van een moordenaar, die zich in een idyllisch dorpje in Italië heeft teruggetrokken om zijn laatste opdracht voor te bereiden. De film wordt eind 2010 in de filmzalen verwacht.

Bron: HLN

Lees ook:Clooney schuilt in Italiaans dorpje
Lees ook:George Clooney verovert Italiaanse actrice
Lees ook:David Beckham ingetrokken bij George Clooney
Lees ook:George Clooney treedt in openbaar met Elisabetta
Lees ook:Teveel ‘bella vita’ voor George Clooney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.