Geliefde Rachel Hazes in Nederland dankzij drugs

Rachel Hazes en haar Italiaanse vriend Niccolo Armaroli zijn weer bij elkaar. Vorige maand zette de weduwe van volkszanger André Hazes een punt achter de relatie omdat het reizen haar opbrak.

Emigreren naar Italië ziet de 39-jarige Rachel niet zitten. Andersom ziet ze Niccolo, 31, ook niet snel naar Nederland komen met het leven dat hij in Italië leidt. Eerder brak het reizen haar op, maar de liefde was blijkbaar te sterk. Gelukkig is haar Italiaanse geliefde momenteel in Nederland, dankzij een politieonderzoek naar drugsgebruik in de nachtclub waar Niccolo eigenaar van is. “Hij is me achterna gekomen”.

Of Niccolo definitief in Nederland blijft is niet bekend. Het zal afhangen van het onderzoek. Ondertussen komt Rachel helemaal tot rust. “Hij brengt me naar afspraken, kookt, doet de boodschappen.” Een geëmancipeerde Italiaan dus! “Ik heb sinds de dood van Dré niet zó lang stil gezeten. En dat zet aan tot nadenken.” Wat de toekomst Rachel en Niccolo brengt weet ze nog niet. “De tijd zal het leren.”

Lees ook:Italiaanse Niccolo laat Rachel Hazes stralen
Lees ook:Rachel Hazes volgt geliefde naar Italië
Lees ook:Weduwe Rachel Hazes vindt geluk bij Italiaanse clubeigenaar
Lees ook:Yolanthe laat Wesley Sneijder winnen
Lees ook:Opgaan in de Toscaanse sfeer

2 reacties op “Geliefde Rachel Hazes in Nederland dankzij drugs

  1. Franske

    Onze Niccolo zag ze zeker vliegen gezien de foto bij het vorige bericht in deze rubriek. Te veel paddo’s gegeten beste jongen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Amber

    Wat nou ” Hij is mij achterna gekomen?” Hij moest hier zijn ivm het onderzoek!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.