Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi

Justitie in Italië onderzoekt vijf feestjes die in de officiële ambtswoningen van premier Silvio Berlusconi zouden zijn gehouden.

Op de feesten zouden prostituees aanwezig zijn geweest en zou cocaïne zijn gebruikt. Volgens de krant kwamen op de feestjes van Berlusconi ongeveer dertig vrouwen opdraven. Die werden ‘aangeleverd’ door Gianpaolo Tarantini, een plaatselijke ondernemer tegen wie een onderzoek wegens fraude loopt.

Tarantini erkent dat er geld is betaald aan de meisjes die op de feesten kwamen. Volgens hem kregen de vrouwelijke gasten weliswaar onkostenvergoedingen maar er werd niet betaald voor seksuele diensten. Vorige week maakte een showgirl bekend op een feestje van Berlusconi aanwezig te zijn geweest. Zij zou foto’s hebben van haar en de Italiaanse premier in zijn slaapkamer.

In juni publiceerde de Spaanse krantEl País enkele foto’s die waren gemaakt in de villa van Berlusconi op Sardinië. Op de foto’s zijn onder meer topless vrouwen te zien en een naakte man. De Italiaanse mediamagnaat ligt in eigen land al geruime tijd onder vuur vanwege beschuldigingen over omgang met minderjarige meisjes.

De vrouw van Berlusconi Veronica Lario liet begin mei weten dat ze het flirtgedrag van haar man spuugzat is en van hem wil scheiden. Ze zou de juridische procedure al begonnen zijn. Aanleiding is het verjaardagsfeest van het 18-jarige blonde model Noemi Letizia. Berlusconi bezocht het feestje terwijl hij volgens zijn vrouw nooit op de verjaardagen van zijn eigen kinderen komt. Ook gaf hij het jonge model een kostbare ketting kado.

Bron: Elsevier, 22 juni 2009

Lees ook:Pooier vertelt: “Ik leverde Berlusconi hoeren”
Lees ook:Escortdame over Berlusconi: ‘Er was maar één man die mocht vrijen’
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel
Lees ook:Berlusconi onbevredigd zonder verovering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.