Berlusconi ontkent ‘ongepaste’ verhouding

Silvio Berlusconi heeft geen ongepaste relatie met de 18-jarige Noemi Letizia. Dat heeft de Italiaanse premier donderdag stellig verklaard.

Er circuleren in Italië sinds enige tijd scandaleuze geruchten dat de 72-jarige Berlusconi het heeft aangelegd met de tiener, dochter van een politieke vriend van de premier. Enige tijd geleden was Berlusconi op haar verjaardag. Kort daarna kondigde Berlusconi’s vrouw, Veronica Lario, aan dat ze van haar man wilde scheiden.

Sindsdien wordt in Italië druk gespeculeerd over de aard van de relatie die de premier met Letizia heeft. Donderdag ontkende de staatsman ten stelligste dat er sprake was van een oneerbare verhouding. Als iemand hem zou vragen of hij ‘een sappige of meer dan sappige’ relatie had met een minderjarige, dan zou het antwoord luiden: ‘absoluut niet’, aldus de premier.

Hij voegde eraan toe zich te realiseren dat hij zou moeten aftreden als hij over de relatie zou liegen en zwoer ‘op de hoofden van mijn kinderen’, dat er niets schandaligs is aan zijn verhouding tot Letizia, die overigens sinds haar verjaardag niet minderjarig meer is.

Bron: De Standaard, 28 mei 2009

Lees ook:Berlusconi praat omgang met 18-jarige goed
Lees ook:Berlusconi’s minderjarige liefje ontvangt award
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Vrouw Silvio Berlusconi wil scheiden
Lees ook:Berlusconi: ‘Beter passie voor mooie vrouwen dan homo’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.