Vrouw Berlusconi wil geen babes op de lijst

De meerderheid van de vrouwen die door de Italiaanse media naar voren geschoven waren voor de Europese lijst, zijn uiteindelijk niet op de lijst terug te vinden.

Volgens de Italiaanse pers zouden op de lijst onder meer een actrice en een voormalige kandidate voor Miss Italië figureren, maar uiteindelijk bleek na het afsluiten van de lijst gisterenavond dat slechts één showbizzbabe het gehaald had. Het gaat om de 27-jarige Barbara Matera, ex-finaliste van de Miss Italië-verkiezing.

Keizer Berlusconi

De echtgenote van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi had in een brief het Italiaanse persagentschap Ansa haar licht laten schijnen over de voorkeur van haar man voor knappe vrouwelijke politici. “Sommige kandidates voor de Europese verkiezingen hebben als voornaamste verdienste dat ze aangenaam zijn om naar te kijken”, zo liet Veronica Lario weten.

“Wat er vandaag gebeurt, is echter een aanslag op de credibiliteit van alle vrouwen en in het bijzonder zij die zich hebben ingezet voor onze rechten. Ik wil duidelijk maken dat ik en mijn kinderen het slachtoffer zijn van deze situatie en geen mededader”, gaat ze verder. “Iemand schreef dat de mooie vrouwen op de lijst niets meer zijn dan een verzetje voor Keizer Berlusconi. Ik deel die mening”.

Manoeuvre linkse pers

Berlusconi zei gisterenavond ontgoocheld te zijn dat zijn vrouw “de kranten” had geloofd. “Het is een manoeuvre van de linkse pers”, zo zei hij nog.

Bron: De Morgen, 30 april 2009

Lees ook:Berlusconi’s babes op een rijtje
Lees ook:Berlusconi wil mooie vrouwen in partij
Lees ook:Berlusconi’s mooie mondhygiëniste bij regionale verkiezingen
Lees ook:Berlusconi praat omgang met 18-jarige goed
Lees ook:Italiaanse Miss Oma Verkiezing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.