Miljoenenprijs moet wachten voor tripje Italië

Grap

Een Brits koppel heeft zo’n 12 miljoen euro gewonnen met de lotto, maar in plaats van zich te reppen naar het loterijkantoor om het geld af te halen, vertrokken ze eerst op een al eerder geplande vakantie. Sandra en Martyn White uit Luton, een voorstad van Londen, dachten immers dat het om een grap ging.

10,7 miljoen pond

Toen Martyn White kort voor vertrek nog eenmaal de vluchtgegevens controleerde, ontdekte hij een email van de Loterij. Daarin stond dat hij 10,7 miljoen pond had gewonnen. “Ik dacht dat iemand me bij de neus wou nemen, en we zijn zoals gepland met onze vrienden naar Italië vertrokken”, zo verklaart de 53-jarige White.

Italiaanse luxe

Eens terug konden hij en zijn vrouw ervan overtuigd worden dat ze wel degelijk miljoenen gewonnen hadden. “De mensen denken waarschijnlijk dat we niet goed wijs zijn. Maar we hadden zo naar die reis uitgezien”, probeert White hun gedrag te verklaren. Bovendien kwam zijn vrouw zo ook niet in de verleiding de gewonnen miljoenen aan Italiaanse luxe uit te geven. Met al dat geld behoort een retourtje “shoppen in Italië” nu natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bron: Standaard.be, 24 april 2009

Lees ook:Humor Berlusconi dit keer over verkrachting
Lees ook:Grootste jackpot uit Italiaanse geschiedenis gewonnen
Lees ook:Milaan verdient miljoenen aan Victoria Beckham
Lees ook:Parmalat schikt en betaalt 24 miljoen
Lees ook:Het boek dat Italië een ander imago geeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.