Goede kwaliteit in goedlopende antimaffiawinkels

www.smulweb.nl)Een goed initiatief. En het werkt nog ook. Op land dat onteigend is van de maffiosi worden allerlei groenten geteeld, die vervolgens verkocht worden in zogenaamde antimaffiawinkels. Er zijn er nu twee: een in Rome en een in Napels. Deze winkels trekken veel Italianen en toeristen. En de reacties zijn positief: de kwaliteit van wijnen, kazen en andere levensmiddelen zijn uitstekend. Niet verwonderlijk, want de maffia pikte vaak de beste landbouwgronden in.

Lees ook:De beste kaaswinkel van Milaan
Lees ook:Italiaanse wijnen goed beoordeeld in WijnWebWinkelgids
Lees ook:Welke olijfolie is de beste?
Lees ook:Veel sterren Italiaanse hotels onterecht
Lees ook:Italiaanse valsemunters opgepakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.