Workshop Italiaans ‘Mijn droomhuis’

bella casaLa Divina organiseert vanaf november een serie van vijf workshops ‘La casa dei miei sogni’, Mijn droomhuis, gericht op aspirant huizenkopers en/of mensen die naar Italië willen emigreren.

Heb je de droom om in Italië te gaan wonen, daar een tweede huis te kopen of misschien heb je al vergevorderde plannen? Of heb je net een huis gekocht? Ontbreekt het je aan tijd om wekelijks naar Italiaanse les te gaan? Dan is deze cursus voor jou als Italië-liefhebber zeker geschikt!

Na vijf dagen workshop zul je een goede basis hebben om je verstaanbaar te maken tijdens het zoeken naar je droomhuis, de onderhandeling over de verkoop en de eventuele nodige verbouwingen.

Je leert de juiste woordenschat en grammatica, converseert, en natuurlijk is er op één van de dagen een specialist aanwezig die je alles vertelt over de makelaardij in Italië en die jouw specifieke vragen hierover beantwoordt.

Uiteraard begin je ‘s ochtends met een espresso en ontbreekt als lunch de pasta italiana met vino niet. En aan het eind van de dag een cincin op jouw droomhuis met een bicchiere di Prosecco!

La Divina

La Divina is Carolina Chiacchierona, alias Jacqueline Broekhuizen, docente Italiaans. La Divina organiseert workshops Italiaans, waarbij gewerkt wordt met een bijzondere lesmethode, de Suggestopedie, die gebruik maakt van alle zintuigen, waardoor je de taal snel en op een ontspannende manier onder de knie krijgt en het geleerde langer en beter onthoudt.

De vijfdaagse workshop vindt 1 keer per maand op zaterdag plaats in Gameren (omgeving Zaltbommel) en is geschikt voor beginners en semi-gevorderden.

Voor informatie: www.jacq-ladivina.blogspot.com of [email protected] Tel: 0418 561254/ 0651557840

Arrivederci!

Lees ook:Moeiteloos Italiaans leren in huiselijke sfeer
Lees ook:Naar Italië en zelf pasta maken
Lees ook:Op vakantie naar Italië in Nunspeet
Lees ook:Italiaans voor beginners
Lees ook:Italiaanse sferen tijdens de wintermaanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.