Sorrento zorgt voor Italiaanse hartelijkheid

Foto Webregio.nl

Foto Webregio.nl

“Gastvrijheid en lekkere gerechten voor mijn gasten zijn voor mij het belangrijkste”, zegt Gino Akin. Eigenaar van het pas geopende restaurant Sorrento aan de Breestraat 165 te Beverwijk. Met dit etablissement komt Italië een beetje naar Nederland.

Veel van wat Italië biedt wordt hier ook geserveerd. Zoals pizza’s vanaf 5,50 euro en gegrilde schotels vanaf 13,50 euro. “Wat ik hier graag wil opbouwen is hetzelfde gevoel als in Italië. Dat gasten vanaf 13:00 uur, als het restaurant open gaat, binnenkomen. Ik begrijp dat niet iedereen op dat tijdstip gelijk aan de pasta wil. Maar voor een kop koffie of soep is men net zo welkom. Je moet het restaurant een beetje zien als de reclames over Italiaanse producten waar iedereen eet, drinkt en geniet.”

Wensen

Het is dus ook een uitspanning waar men terecht kan met een groter gezelschap om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren. Gino Akin: “En heeft iemand een dieet of wil men een iets ander gerecht dan op de kaart staat: dat is geen probleem. In een huiselijk restaurant zoals het onze luistert men nauwkeurig naar de wensen van de gasten”.

Met Sorrento heeft Beverwijk er ook een afhaalmogelijkheid bij. Bovendien is catering mogelijk. Grote bestellingen worden aan huis gebracht. Het restaurant is dagelijks open en parkeren kan op loopafstand, achter winkelcentrum De Beverhof.

Reserveren: telefoon 293045. Zo binnenlopen kan ook.

Bron: WebRegio.nl

Lees ook:Fantastico: modern eten van patserige Italiaan
Lees ook:Sophia Loren ereburger van Sorrento
Lees ook:Buitenterras voor Ristorante Da Marcello
Lees ook:Sorrento verslaat Venetië
Lees ook:Uit in Milaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.