Het Smaak van Italië Evenement 2010!

het-smaak-van-italie-evenementHet is het zevende Smaakfestijn, vol oude tradities, verrassende noviteiten en nieuwe hoogtepunten. De Smaak van Italië stelt je voor aan één van de mooiste en lekkerste regio’s van Italië: Terre di Romagna, regio Forlì.

Drie dagen lang kun je proeven van de smaak van Romagna. Er wordt heerlijk gekookt en uiteraard proef je van de heerlijke lokale wijnen. Natuurljk kun je ook kennismaken met de Smaakmakers. Verder is het evenement meer dan ooit gericht op het proeven van de vele Italiaanse smaken en het prikkelen van de zintuigen. Met de musical Pinocchio is ook aan de kinderen gedacht.

Meer informatie is te vinden op www.italieevenement.nl. Hier kun je ook alvast kaarten aanschaffen en het gevarieerde programma bekijken. Het Smaakfestijn vindt plaats op 4, 5 en 6 juni in de prachtige tuinen van kasteel De Haar in Haarzuilens (nabij Utrecht).

Lees ook:Wat zeg je in de gelateria?
Lees ook:Oliodiolivo: Kunst van de Italiaanse smaak
Lees ook:De goddelijke smaak van funghi
Lees ook:Nieuwe vakantiebestemming Italië wekelijks bereikbaar per trein
Lees ook:Italiaanse sferen tijdens de wintermaanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.