Culinair woordenboek Italiaans

reiswoordenboek_italiaansLekker, gemakkelijk en snel koken: dat is wat we op vakantie willen. En genieten van al die heerlijke Italiaanse lekkernijen die we op de lokale markt en in de supermercati vinden.

Het Reiskookboek Italië van Onno Kleyn bevat recepten voor op vakantie, met typische ingrediënten uit de streek. Het boek is zowel geschikt voor een camping-gasstel als voor een complete keuken in een vakantiehuis. Het vermeldt welke producten in de winkel te koop zijn, wat ze kosten en welke ingrediënten je niet kunt vinden in de schappen. Daarnaast geeft auteur Onno Kleyn uitleg over wilde kruiden, streekwijnen en streekproducten.

Uit eten

Ga je ook zo graag uit eten in het buitenland? Maar val je vaak terug op de gerechten die je al kent? Je weet ongetwijfeld wat spaghetti alla carbonara is, en een scaloppina al marsala, maar wat is spigola all’acquapazza, of scottiglia? Om precies te weten wat er op de kaart staat en wat je wilt bestellen, stelde Onno Kleyn ook het handige Culinaire reiswoordenboek Italiaans samen.

Kortom, een uitstekende tip afkomstig van De Telegraaf.

Lees ook:Typisch Venetiaans, de spaghetti vongole
Lees ook:Paus stiekem naar favoriet restaurant tijdens Italië-Paraguay
Lees ook:Courgette anders
Lees ook:Spaghetti met zwarte peper
Lees ook:Pizza’s met konijnengezichtjes en iglocake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.