Napels op de Veluwe

Foto de WeekkrantIn 2009 opende Lowieke zijn deuren in Vierhouten en dinsdag 20 april 2010 bestaat de Snack & Pizza Corner één jaar en dat wordt uiteraard gevierd. Maar er zijn nog veel meer redenen voor een feestje.

In Italië zitten de chefs gespannen te wachten of Vierhouten en omgeving de nieuwe Lowieke kunnen waarderen. In Napels, de pizza stad van Italië, worden alle noviteiten op pizza gebied ontwikkeld en nauwlettend in de gaten gehouden.

Sinds 1889 tot de dag van vandaag hebben de Chefs in Napels hun naam hoog te houden. In de negentiende eeuw werd Chef kok Raffaele Esposito door de toenmalige Koning van Italië Umberto I en zijn vrouw Margaretha op het paleis uitgenodigd om zijn specialiteiten te koken.

Speciaal voor deze dag bedacht Raffaele een pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum. De kleuren van de pizza komen overeen met de Italiaanse vlag en de Umberto was zo onder de indruk dat hij de pizza naar zijn vrouw vernoemde. Sinds die dag in Napels is de pizza Margaretha dé standaard voor alle pizza’s.

Speciaal voor Lowieke hebben enkele Chefs een nieuwe bodem bedacht die, eventueel voorzien van verschillende verse ingrediënten, a la minute gebakken kan worden. Het resultaat is een authentieke Napoliaanse pizza van de hoogste kwaliteit.

Om het eenjarig bestaan te vieren krijgt iedereen 50 % korting op de nieuwe pizza’s in de eerste week van mij, zodat iedereen kennis kan maken met het nieuwe Napels op de Veluwe.

Voor meer informatie over de actie en over andere acties in de eerste week van mei kun je terecht op de website van Lowieke, www.lowieke.com of even bellen naar 0577 411542.

Bron: Deweekkrant.nl

Lees ook:Napolitaanse pizza margherita viert 120ste verjaardag
Lees ook:Verse pizza uit een machine
Lees ook:Pizza wil toch niet meedoen aan de verkiezingen
Lees ook:Pizza Hut verleidt Amerikanen via Facebook
Lees ook:De pizzarobot kneedt, bakt en verpakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.