Bekroonde rosé bij WijnWagentje.nl

wijnwagentjeWijnWagentje.nl importeert wijn uit Italië voor liefhebbers in Nederland. Naast rode en witte wijn kun je er nu ook rosé bestellen.

Op veler verzoek heeft de webwinkel met het persoonlijke keurmerk ook een Italiaanse rosé opgenomen in het assortiment. Een bekroonde nog wel. De Pinot Nero DOC Rosato van wijnhuis Piccinini won in 2007 zilver tijdens de ‘Premio del Sindaco’ van de Organizzazione Nazionale Assaggiatori di Vino, de nationale organisatie van wijnproevers.

rose_pinot_neroDaarnaast heeft WijnWagentje goed nieuws voor liefhebbers van witte wijn. Behalve Pinot Grigio kun je er sinds kort een tweede Italiaanse witte wijn kopen. Een frisse, droge Riesling DOC uit de wijnstreek Oltrepò Pavese.

Wil je de nieuwe aanwinsten van WijnWagentje eerst uitproberen? Het proefpakket bevat twee flessen Riesling DOC, twee flessen Pinot Nero DOC Rosato en twee flessen Bonarda Barrique DOC. Een mooie mixdoos met rood, wit en rosé. Normale prijs € 47,30. Tijdelijk in de aanbieding voor € 44,50 per doos.

Ga dus snel naar WijnWagentje.nl!

Cin cin!

Lees ook:Italiaanse wijnen goed beoordeeld in WijnWebWinkelgids
Lees ook:Win een doos prosecco bij WijnWagentje.nl!
Lees ook:Italiaanse wijn met een persoonlijk keurmerk
Lees ook:Risotto met saffraan en Parmigiano
Lees ook:Nieuwkomer WijnWagentje.nl hoog in wijnwebwinkel top 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.