Italiaanse wijntip voor de feestdagen

wijnwagentjeDe feestdagen vormen een goede gelegenheid om eens te genieten van een extra bijzondere wijn. WijnWagentje geeft ons een tip!

Veel wijnliefhebbers willen tijdens de feestdagen een wijn die ze niet elke dag op tafel zetten. Maar welke? Wie van Italiaanse wijn houdt, komt al snel bij de Amarone terecht. Een volle, fruitige rode wijn uit de Valpolicella, die z’n karakteristieke smaak dankt aan een proces waarbij de druiven eerst gedeeltelijk worden gedroogd.

Amarone della Valpolicella DOC

De belangrijkste reden dat veel fijnproevers de Amarone toch vaak overslaan is de prijs. Een fles kost al snel 25 euro of nog veel meer. Dankzij WijnWagentje kun je deze feestdagen toch aan de Amarone. Bij de onlangs gelanceerde webshop koop je een hele doos Corte Fiorita Amarone della Valpolicella DOC uit 2006 voor € 119,70, inclusief verzendkosten. Oftewel, nog geen twee tientjes per fles!

Ga dus snel naar de website en luid de feestdagen in met een Amarone!

Lees ook:Bekroonde rosé bij WijnWagentje.nl
Lees ook:Win een doos prosecco bij WijnWagentje.nl!
Lees ook:Italiaanse wijn met een persoonlijk keurmerk
Lees ook:Nieuwkomer WijnWagentje.nl hoog in wijnwebwinkel top 10
Lees ook:Italiaanse wijnexport onderuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.