De Zilveren Lepel Pasta

zilveren_lepel_pastaTwee jaar geleden was van De Zilveren Lepel de eerste druk (20.000) na introductie in oktober uitverkocht vóór Sinterklaas. De tweede druk (30.000) was met Kerst uitverkocht…

Daarna is De Zilveren Lepel nog diverse malen herdrukt. Het kookboek staat nog steeds bovenaan het lijstje meest verkochte kookboeken (meer dan 125.000 exemplaren binnen 2 jaar!) In dé culinaire must-have De Zilveren Lepel Pasta staan maar liefst 360 authentieke klassieke en moderne Italiaanse recepten voor pastagerechten.

Droge pasta, verse pasta, lange pasta, korte pasta, gevulde pasta en in allerlei vormen en varianten. Heb je nog nooit pasta gemaakt, dan biedt dit boek uitkomst; maar dat geldt ook voor ervaren koks. In het Italiaanse kookboek staan 300 nieuwe recepten en de 60 populairste pastagerechten uit De Zilveren Lepel.

Het boek is geschikt voor de startende pastabereider, maar ook voor ervaren koks. De recepten worden helder beschreven en zijn gemakkelijk te volgen. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.

De Zilveren Lepel Pasta, isbn: 978 90 475 1222 6, €29,95, Gebonden, 18*27 cm, 336 pagina’s, bestellen.

Lees ook:Italiaans koken: jong geleerd oud gedaan
Lees ook:Italianen eten steeds minder pasta
Lees ook:Italiaanse recepten voor engelen
Lees ook:Boek Lekker Ijs met gratis ijsje!
Lees ook:Magirus’ Italiaanse lievelingsrecepten uit 1612

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.