Dé trattoria van Utrecht

Cucinella

Trattoria A Cucinella

In trattoria A Cucinella worden de authentieke gerechten met Italiaanse passie in trattoriavorm gegoten. Een familiebedrijf dat zijn oorsprong heeft in Campania en trouw blijft aan de authenticiteit van de Italiaanse keuken. Er wordt hier veel aandacht besteed aan oorsprong en men kookt volgens het aanbod van het seizoen.

Het familiebedrijf bestaat al enkele jaren en ligt in de Hamburgerstraat in het centrum van Utrecht. Parkeren is een beetje lastig, maar laat je niet ontmoedigen. Je kunt het beste van te voren even bellen om te vragen wat de pot schaft. Dan staan de gerechten gereed als je arriveert, want alles wordt vers bereid.

De kok Enrico Russo wordt vooral geïnspireerd door meesterkok Antonio Carlucci, gerechten die hun oorsprong vinden in de bakermat van de Mediterranse keuken, met als basis streekgerechten uit de streek waar ze vandaan komen: Lazio en Campania.

De familie Russo heeft zich gespecialiseerd in catering en meeneemmaaltijden van hoge kwaliteit. Ze leveren alleen het beste waardoor de prijzen iets hoger liggen dan gemiddeld. Een pastagerechtje kost hier rond de 11 euro.

Adres

A Cucinella
Hamburgerstraat 18
3512 NR Utrecht, Netherlands
Tel. 030 2381824
Email: [email protected]
Website: www.acucinella.nl

Menu’s afhalen: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 17.00 – 20.30 uur

Dolcevia

Lees ook:Pino’s Italiaanse keuken in Amsterdam
Lees ook:Amerigo 1934: hotel, trattoria en delicatessenwinkel
Lees ook:Kopzorgen? Russo Italia lost het op
Lees ook:Italiaanse topwinkel in Den Haag
Lees ook:De Gondelier van Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.