SEMS houdt van Italiaanse wijnen

Geen bloemige-blaadjes-praatjes

“Wijn moet gewoon lekker zijn en daar moet je geen bloemige-blaadjes-praatjes over houden”. Dat is het motto van Lucienne Nicolai van SEMS in Leeuwarden. Dit restaurant met wijncafé heeft een wijnkaart met veel Italiaanse wijnen en 20 open wijnen. Nicolai houdt ook van Italië als vakantieland.

Gasten kunnen binnenwandelen voor een goed glas van bijvoorbeeld de Italiaanse huiswijn van Ca’Vive. Maar ook kunnen ze zich laten verrassen door een Australische muscaatwijn die zoet ruikt maar in de mond droog smaakt. In totaal staan er zo’n 40 wijnen op de kaart die regelmatig wisselt.

SEMS
Gouverneursplein 36
8911 HH Leeuwarden
Semsleeuwarden.nl

Lees ook:Italiaanse Nepwijn in Duitsland
Lees ook:Italiaanse wijnen goed beoordeeld in WijnWebWinkelgids
Lees ook:Italiaanse wijn met een persoonlijk keurmerk
Lees ook:Knolselderij op zijn Italiaans
Lees ook:300 Italiaanse topwijnen op wijnbeurs Borsa Vini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.