Boek Lekker Ijs met gratis ijsje!

Lekker Ijs-boek

ItaliëPunt komt met een smakelijk boek over ijs. En dat niet alleen, je krijgt er ook een gratis ijsje bij! Een echt Italiaans ambachtelijk ijsje van 2 bolletjes bij Ijssalon Roberto in Utrecht. Geldig tot het einde van het ijsseizoen 2009, dus eind september.

Carlina Coletti De Lorenzo

Net als veel kinderen kan ook Carlina Coletti De Lorenzo niet zonder ijs. Al generaties lang verzint en verkoopt haar familie het heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs. In dit boek staan de leukste ijsweetjes. Gelukkig heeft Carlina er ook een flink aantal recepten bij gedaan. Hiermee kunnen i bambini, de kinderen, maar ook i grandi, de volwassenen, direct aan de slag. Het fris opgemaakte boek is al geschikt voor kinderen vanaf acht jaar!

Per recept staat welk ‘gereedschap’ je nodig hebt en wat er op je boodschappenlijstje moet komen te staan. De bereidingstijd staat er ook bij en natuurlijk ook het recept zelf. Snel aan de slag dus! Je leert zelf ijs maken, maar dit ook feestelijk te serveren. Ook kun je lezen hoe je ijslolly’s maakt, hoe je sorbetijs en roomijs maakt. Houd je meer van hartig, probeer dan maar eens het tomatenijs te bereiden!

Paperback, 96 pagina’s, prijs: € 9,90.

Bestel het boek ‘Lekker! Ijs’ online.

Lees ook:Italiaanse film: Alza la Testa
Lees ook:Aubergine en verder (bijna) niets
Lees ook:Pizza’s met konijnengezichtjes en iglocake
Lees ook:Romeinse familie verbouwt marihuana op balkon
Lees ook:Het boek dat Italië een ander imago geeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.