Buitenterras voor Ristorante Da Marcello

Stap Italië binnen

Ristorante Italiano Da Marcello in Krommenie heeft nu ook een buitenterras. Wanneer je daar plaatsneemt voelt het alsof je je in Italië waant. Met het uitzicht op de prachtige tuin achter de oude burgemeesterswoning aan de Zuiderhoofdstraat is het plaatje compleet.

Het begin

Marcello Velletri komt uit Savelletri di Fasano, een Italiaans vissersdorpje in Apuglië. Als kok en bakker van beroep kwam hij in 1982 naar Nederland waar hij Liliane ontmoette. Samen besloten ze een pizzeria ristorante te beginnen in het oude wolhuisje van Krommenie op het Vlietsend.

Da Marcello nu

Na 17 succesvolle jaren was het tijd voor iets nieuws en verhuisde het restaurant naar de oude drukwinkel van het vroegere Knijnenberg. Hier kun je genieten van de mediterraanse kookkunsten van Marcello, zoals Rombo preparato con peovolone dolce e vino rosso, gebakken tarbotfilet met Provolone kaas en rode wijn.

Info

Da Marcello is geopend voor lunch en diner van woensdag tot zaterdag vanaf 12.00 uur. Op zondag voor het diner vanaf 17.00 uur. Je vindt het restaurant aan de Zuiderhoofdstraat 72 in Krommenie. Kijk voor meer informatie op Damarcello.nl, of bel 075-6216805.

Lees ook:Sorrento zorgt voor Italiaanse hartelijkheid
Lees ook:Ibrahimovic wil weg bij Inter
Lees ook:Te ‘gek’ Italiaans eten in Naarden
Lees ook:Yolanthe en Wesley maken zich klaar voor huwelijk
Lees ook:Italiaans temperament en Hollandse nuchterheid op het podium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.