Pasta van de inktvis

Venicedailyphoto laat Venetië zien met één foto per dag. Beheerder Pierre doet dit samen met Suzy, Alain en andere vrienden.

Pure inkt van de inktvis is een van de ingrediënten van deze tagliatelle al nero di seppia. Een typisch Venetiaans recept. Fantastisch in combinatie met vis.

Bron: Venicedailyphoto.blogspot.com

Lees ook:Van Gesuiti tot Dolomiti
Lees ook:Achter de schermen van Venetië
Lees ook:De lelijke kant van Venetië
Lees ook:Laatste zonnestraal van Venetië
Lees ook:Twilight zone in Venetië

Eén reactie op “Pasta van de inktvis

  1. Peter

    Heel erg lekker ! Die rode variant (met tomaat) en de groene (met spinazie) verbleken tijdens het koken nogal en dat smaakt dan niet meer bijzonder. Deze zwarte houdt zijn smaak. Ook gewoon lekker met rivierkreeftjes of garnalen erdoor. Heel simpel en meteen en geweldig effect. Beetje olijfolie voor het opdienen en wat vers gemalen peper. Supergerecht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.