Italianen eten steeds minder pasta

www.all-creatures.org/)Plaats ik allemaal lekkere pastagerechten op Italië.blog.nl, eten de Italianen zelf steeds minder pasta. Niet omdat ze het voer van McDonalds lekkerder vinden, maar omdat ze pasta te duur vinden. De Italianen houden steeds meer rekening met de prijs. En dus worden de ingrediënten uit de traditionele Italiaanse keuken steeds minder verkocht.

Geen pasta meer, maar kippenbouten. Geen groenten meer, maar gefrituurd voedsel. Maar of de pasta nu 20% duurder is geworden of meer, ik doe niet mee met die trend. Op Italië.blog.nl gewoon de heerlijkste recepten uit de echte traditionele keuken.

Lees ook:Pasta con rucola
Lees ook:Italianen moeten traditionele lekkernijen vaarwel zeggen
Lees ook:Welkom bij mijn fascinatie! Welkom bij Italië.blog.nl!
Lees ook:Italianen eten minimaal en nemen antidepressiva
Lees ook:Soapsite Papa’s Pasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.