Op vakantie in Toscane en toch thuis eten

Je moet er maar opkomen. De Brabanders Rianne Bouw en Piet Verberkt zijn in Toscane een wel heel bijzonder cateringrestaurant begonnen. Ze koken Italiaans bij Nederlanders die op vakantie zijn in Toscane.

Het cateringrestaurant van Bouw en Verberkt heet mangiAcasa, ofwel 'thuis eten'. En dat doen de Nederlandse toeristen die een appartement of vakantiehuis hebben gehuurd en mangiAcasa inschakelen. Het heeft veel voordelen. Na een dagje genieten in Toscane hoeven de toeristen zelf niet meer op zoek naar een restaurant. En ze hoeven ook niet meer te koken. Bovendien kunnen ze rustig een grappa of een andere Italiaanse versnapering drinken. Ze hoeven immers zelf niet meer te rijden, want ze zijn al thuis.

Keuze heeft de toerist genoeg. Nee, geen Nederlandse maaltijden, maar wel een origineel Toscaanse maaltijd. Of iets anders uit de Italiaanse keuken. In totaal biedt mangiAcasa een keuze uit 22 voorgerechten, 48 tussengerechten, 25 hoofdgerechten, 16 bijgerechten en 14 nagerechten.

Wilt u ook thuis eten in Toscane? Kijk dan op http://www.etenintoscane.com/.

Lees ook:Pizza’s met konijnengezichtjes en iglocake
Lees ook:Bouw brug vasteland Sicilië start in december
Lees ook:Restaurant ‘De Italiaan’ in Amsterdam
Lees ook:De koelkast van Italië-liefhebber Renate
Lees ook:Geen gevangenis voor maffioso vanwege zwaarlijvigheid

2 reacties op “Op vakantie in Toscane en toch thuis eten

  1. Bart

    Vakantiewoningen in toscane

      /   Beantwoorden  / 
  2. Quirina van Leeuwen

    La Mucchia Casa Vacanza en kunstgallerei,bevindt zich in Cortona, Toscane, een steek met een indrukwekkende geschiedenis, kunstwerken en adembenemende landschappen. Het Toscaanse vakantiehuis ligt aan de voet van Cortona, een antieke Etruske stad, gesticht door de Umbriers 3000 jaar geleden. Het huis,een van de mooiste vakantiehuizen in de omgeving, is nu verdeeld in acht appartementen in de oude Toscaanse stijl, omringd door 7000 vierkante meter terrein met parkeerruimte, tuinen, terrassen, zwembad, kinder speelplaats en olijven. La Mucchia Casa Vacanza is ideal gelegen, rustig, in een landelijke omgeving,maar op korte afstand van de stad, Cortona, en van veschillende grotere wegen.Het is de volmaakte keuze voor Uw Toscaanse vakantie bestemming. Gasten hebben het als nummer 1 gekozen, uit meer dan 30 hotels en vakantie huizen in Cortona. Voordat U een vakantie appartement reserveert voor Uw Toscaanse vakantie, lees en vergelijk recensies van La Mucchia Casa Vacanze op de TripAdviser site, waar gasten hun reis en verblijf-ervaringen beschrijven. Omdat La Mucchia Casa Vacanza ook een kunstgallerei is, hebben de gasten de gelegenheid te genieten van originele olie schilderijen, geinspireerd door de prachtige Toscaanse en Cortonese landschappen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.