Aubergine en verder (bijna) niets

molovich.tripod.com)

Elke vrijdagmiddag een recept uit de Italiaanse keuken op Italië.blog.nl. Het zijn vaak makkelijk te maken recepten, maar erg lekker.

Zoals dit recept. Het enige dat u hoeft te kopen  is een aubergine. En, als u het al niet in huis hebt, olijfolie en wat knoflook. Snijd de aubergine in reepjes. Doe een wok of pan op het vuur. Verhit de olijfolie. Pers een of twee teentjes knoflook. Doe de reepjes aubergine erbij. Roer een minuut of tien. En klaar bent u. Een zeer makkelijk en heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken. Je moet er maar opkomen om alleen een aubergine en een beetje knoflook te bakken ….Vindt u dit te simpel? Voeg dan in de wok wat gedroogde tomaatjes toe, in reepjes gesneden. Ook erg lekker hoor, maar u maakt het uzelf moeilijker dan nodig is …

Lees ook:Pasta con rucola
Lees ook:Salade Alfonso
Lees ook:Spaghetti met zwarte peper
Lees ook:Weer eens wat anders uit Calabrië: pasta in plaats van maffia
Lees ook:Typisch Venetiaans, de spaghetti vongole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.