Leuke Rome site voor bambini

gigi and lellaGigi en Lella zijn een wolven tweeling, die kinderen vergezellen bij hun ontdekkingstocht door Rome. Zoals alle broers en zussen ruziën ze. Misschien wel omdat ze de achterkleinkinderen zijn van de mythische Capitolijnse wolvin….

Omdat ze elkaars bloed delen, kunnen ze bambini helpen om de vele geheimen van de stad aan het licht te brengen. Speciaal voor de stedentrip van bambini, bedachten Gigi en Lella wat spannende reisjes en andere verrassingen. Gedurende de vakantie geven ze veel tips om je kennis te vergroten, dieper op iets in te gaan of te spelen. Mocht je deze beroemde wolven niet kennen, surf dan snel naar de site: Smart Kids on tour Rome

Lees ook:Hoe om te gaan met fooien in Italië?
Lees ook:Welkom bij mijn fascinatie! Welkom bij Italië.blog.nl!
Lees ook:Lezers tips: Goedkoop eten in Rome
Lees ook:Opgaan in de Toscaanse sfeer
Lees ook:Mijn Rome… ai!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.