Italiaanse wijntherapie tegen huidveroudering

TrattamentiGazebo

In een heuvelachtige omgeving, tussen de italiaanse wijngaarden bevindt zich Hotel Terme Salvarola. Op loopafstand ligt het wellness-centrum Balnea, waar ‘wijntherapie’ wordt aangeboden.

Het hotel biedt zijn gasten een ontspannen omgeving en is een ideale plek om je energie op te laden na een drukke werkweek. Het wellness-centrum Balnea is zeven dagen per week open. Deze moderne faciliteit is maar liefst 2300 m2 groot en geldt als een ware oase van rust. Het centrum heeft zwembaden met whirlpool jets, watervallen, een sauna en Turks stoombad met ontspanningsruimte, vier fitnesscentra, een binnenzwembad met oosterse technieken, yoga-ruimte en een schoonheidssalon.

Wie in vorm wil blijven kan deelnemen aan verschillende activiteiten onder begeleiding van gespecialiseerd personeel, zoals bijvoorbeeld: spinnen, steps, cardio circuit, pilates en boxing. Bijzonder aan het complex zijn de innovatieve beauty en wellness behandelingen gebaseerd op traditionele culinaire ingrediënten uit Modena. Het Balnea-centrum is één van de eerste in Italië die wijntherapie aanbied, waarbij de wijnstok, de druiven en het sap gebruikt worden om huidveroudering tegen te gaan.

Boeken kan via HolidayCheck.nl.

Buon viaggio!

Lees ook:Hotel Galles in Milaan
Lees ook:Tip: Hotel Ercoli te Rome
Lees ook:Nieuwste Ferrari enthousiast ontvangen
Lees ook:Sharon Stone kajakt in Italië
Lees ook:Baden met de Romeinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.