Bed & Breakfast uit het Italiaanse film tijdperk

Bed en Breakfast 'Il Boom', RomeMemorabilia uit de roemrijke tijd van de Italiaanse film bepalen het karakter van dit schitterend gelegen appartment met B & B kamers in Trastevere, de ‘place to be’ in Rome.

Het herenhuis uit de 20ste eeuw waarin B & B ‘Il Boom’ is gevestigd ligt aan de Via Dandelo in de wijk Trastevere. De eigenaars zijn gepassionneerde liefhebbers van de zwart/wit era van de Italiaanse film en gebruikten veel memorabelia uit die tijd bij de inrichting.

Het grote appartement, het heeft twee magnifieke terrassen vol Mediterrane planten en struiken, in de hete zomers van Rome een ware oase in de stad. Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid continentaal ontbijt met huisgemaakt brood en cake en zal in de woonkamer van het penthouse worden geserveerd of als het weer het toelaat buiten op het terras met panoramisch uitzicht over Rome.

De Bed & Breakfast kamers van ‘Il Boom’ liggen op de bovenste verdieping van een prachtig herenhuis en maken deel uit van het apartement van de eigenaars. De Via Dandola is een rustige schaduwrijke straat omlijnd met grote bomen in Trastevere, een van de oudste en meest authentieke wijken van Rome. Het historisch centrum ligt aan je voeten en het mekka van de mooie winkels binnen handbereik.

Adres

Bed en Breakfast ‘Il Boom’
Via Dandolo 51
00153 Rome
Tel: +39 0686905226
GSM: +39 335 5998583
Website: www.ilboom.it

Bron: Dolcevia

Lees ook:Overnachten bij een Friulaanse familie
Lees ook:Dromen in Florence
Lees ook:Podere Borgaruccio, Pisa
Lees ook:Micalò, B&B design hotel in Napels
Lees ook:Tip: Hotel Ercoli te Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.