De beste tijd om een Toscaanse villa te huren is nu!

Goedkope droomvakantie

Houd je vanwege de crisis de hand op de knip en ontneem je jezelf hiermee een vakantie? Overdenk de situatie even. De huidige prijzen waar villa’s in Toscane momenteel voor aangeboden worden is historisch laag. Had je ooit een droom om op vakantie te gaan met je geliefde, collega’s of een groep vrienden? Dan is het nu tijd om je Italiaanse droomvakantie te boeken.

Herinner je je de ‘Seinfield-periode’ waarin er geen enkele Toscaanse villa meer beschikbaar was om te huren? Dit is niet langer het geval gezien de algemene ‘wereldportemonnee’ die gesloten blijft. Dit jaar staan er villa’s te huur voor minder dan €36 per persoon per nacht met prachtige benodigdheden en idyllische omgevingen. Probeer maar eens een luxe hotel te vinden in Italië voor deze prijs! Of waar dan ook. Misschien kost het zelfs wel minder dan de gemiddelde stacaravan.

Villa’s worden gebouwd op vele verschillende locaties, in allerlei soorten, maten en vormen en de prijzen variëren. Een villa huren kan de perfecte manier voor je zijn wanneer je het echte Italiaanse leven wilt ervaren en je je wilt omringen met luxe, ruimte en privacy. Maak dagtripjes en ontdek de nauwe straatjes, kerken, middeleeuwse dorpjes, kasteeltjes, ontdek voortreffelijke wijnen en relax in de prachtige omgeving. Leef het leven vanuit Italiaans perspectief!

Als je ook maar enige kans ziet om dit jaar nog naar Italië te vertrekken, doe het dan. Dit is je kans om een villa te huren tegen een prijs lager dan ooit. En als je dit jaar niet meer kunt gaan, dan is het wellicht mogelijk om nu al te boeken tegen een spotprijs voor volgend jaar.

Kijk voor een villa op Toscanamia.biz, de website waar de bron van deze gouden tip aan verbonden is.

Lees ook:Historisch Toscane in weelderig hotel
Lees ook:Tip: Villa del Casale in Sicilië
Lees ook:Italianen vinden Vespasianus’ luxe villa
Lees ook:Italiaanse politie vindt explosieven bij Clooney’s villa
Lees ook:Madonna zoekt stekje in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.