Naar Italië en zelf pasta maken

Kampioene ‘tagliatelle maken’

Restaurant Osteria del Cardinale uit de regio Le Marche in Italië biedt vanaf april een workshop aan voor de fijnproever. De workshop wordt samen met de plaatselijke kampioene ‘tagliatelle maken’ georganiseerd. Iedere geïnteresseerde kan zich inschrijven.

Diverse deegsoorten

Er worden verschillende deegsoorten gemaakt waarmee diverse soorten pasta’s worden gecreëerd zoals de basispasta tagliatelle, lasagne, pappardelle, de gevulde noedel zoals ravioli en cappeletti, en dan nog de gnocchi en de passatelli. Verder worden er tips en adviezen gegeven hoe de bijpassende sauzen en ragouts worden gemaakt. Na deze middag kunt u de zelfgemaakte pasta mee naar huis nemen.

Informatie

Datum: zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur. Voor de exacte data kijk op de website.
Inschrijven kan via [email protected]
Kosten per persoon: 75,00 euro, de benodigde ingrediënten, recepten, keukenschort en drankjes zijn inbegrepen.
Overnachtingen kunt u boeken bij B&B Villa Cartoceto.
De workshops vinden plaats in het Nederlands.

Voor meer informatie:

Judith Volker +39 0721 89 30 20
Osteria del Cardinale: www.osteriadelcardinale.it
Villa Cartoceto B&B www.villacartoceto.com

Bron: Verstuurpersbericht.nl, 27 maart 2009

Lees ook:Waterbuffelmozzarellaembargo
Lees ook:Zelf pasta maken met voordelige pastamachine
Lees ook:Snel Italiaans: tagliatelle met kaas en zwarte peper
Lees ook:Gsm-spionage in Italië
Lees ook:De beste tijd om een Toscaanse villa te huren is nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.