Met CASA DI YOGA naar Italië

Nieuwe reisorganisatie

CASA DI YOGA is een nieuwe reisorganisatie die zich speciaal richt op yogavakanties naar de meest zonnige en originele plekken ter wereld. Naast yogalessen worden er ook talloze andere activiteiten georganiseerd. Bovendien is er voldoende gelegenheid om de omgeving te verkennen.

Bestemmingen

Naast een locatie in Nederland, biedt CASA DI YOGA vanaf dit voorjaar ook yogavakanties aan naar verschillende locaties in Italië. Hierbij worden de mooiste accommodaties, de beste yogaleraren en de leukste activiteiten geselecteerd. Zo kun je naar het authentieke Italiaanse Salento op het prachtige eiland Sardinië en naar adembenemende Amalfikust, gelegen in de Golf van Napels. Maar je kunt ook heerlijk vertrouwd een zonnegroet brengen aan de koeien in Twente.

Activiteiten

De yogalessen worden aangeboden in combinatie met diverse activiteiten, zoals golfsurfen op Sardinië, kookles bij een Italiaanse mama of gewoon heerlijk ontspannen op een boerderijspa in Twente. De reizen van CASA DI YOGA zijn voor iedereen toegankelijk, van beginner tot gevorderde, van jong tot oud, maar in het bijzonder voor mensen die naast hun passie voor yoga ook een passie hebben voor la dolce vita.

Laura Bronkers

CASA DI YOGA is opgericht door Laura Bronkers, zelf actief beoefenaar van yoga. Dankzij haar werk als producer van documentaires en televisieprogramma’s heeft zij veel van de wereld gezien en kent de onontdekte plekjes waar de sfeer van een land nog tastbaar is.

Op ontdekkingstocht

“Ik zie het als een prachtige uitdaging om mensen mee te nemen naar mijn favoriete bestemmingen. Door middel van yoga maken reizigers zo niet alleen kennis met het authentieke leven in een land, maar kunnen ze eveneens genieten van al het moois dat deze locaties te bieden hebben. Het is echt yoga met een vakantie.”

Voor meer informatie kijk op CASA DI YOGA. Voor contact bel 020 636 50 69 of mail naar [email protected].

Bron: Casa di Yoga

Lees ook:Yoga-reizen naar Italië
Lees ook:Italië drie dagen in de aanbieding bij Air Berlin
Lees ook:Casa d’Italia in Amersfoort raakt de mediterrane snaar
Lees ook:KLM rekent op rijke Noord-Italianen
Lees ook:Truck moet Amerikaanse toeristen naar Italië lokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.