Italië bekroont getatoeëerde Miss

missitaliatatuaggiDit jaar heeft Italië bewezen een modern land te zijn met de bekroning van een getatoeëerde Miss. Bij de viering van het 150 jarige bestaan van de Italiaanse eenheid werd de 19-jarige Francesca Testasecca bekroond.

De blauwogige schone met lange donkere lokken versloeg de blonde Giulia Nicole Magro. Toen Francesca arriveerde in Salsomaggiore Terme, een populair kuuroord dat het uiterlijk vertoon al meerdere jaren ontvangt, was ze al Miss Umbrië. Nu kan Testasecca terugkeren naar haar regio van herkomst, waar meer mediterrane schoonheden vandaan komen zoals Monica Bellucci, als Miss Italië. Testasecca is de eerste Umbrische Miss Italië in 48 jaar. Het moge duidelijk zijn dat ze beeldschoon is, maar misschien maakt haar overwinning ook duidelijk dat tatoeages niet langer een taboe zijn in Italië? (Life in Italy)

Lees ook:Italiaanse Miss Oma Verkiezing
Lees ook:Miss Italia 2009 komt uit Calabrië
Lees ook:Valse ham in Italiaanse supermarkt
Lees ook:Een culinaire Giro d’Italia op de Utrechtse Heuvelrug
Lees ook:Italië kiest Miss Wielrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.