Het mooiste meisje van de klas woont in Milaan

mooiste-meisjeVandaag start de vierde reeks van Het Mooiste Meisje van de Klas. Deze eerste aflevering draait om het 36-jarige Nederlandse topmodel Barbara. Zij is nog altijd razend populair in Italië.

De Nederlandse schone speelde een hoofdrol in een film naast Raoul Bova, de Italiaanse Brad Pitt. Ze had de rollen voor het uitkiezen, maar moest daarvoor naar het buitenland. Haar internationale doorbraak is uitgebleven. Dat heeft vooral te maken met haar aangeboren angst voor grote veranderingen en het gebrek aan durf om grote beslissingen te nemen in het leven.

Jaap Jongbloed zoekt Barbara op in haar woonplaats Milaan, waar hij met haar praat over haar schooltijd in Almelo en Zevenaar. Een gesprek over onder meer jaloezie in de provincie, haar internationale modellencarrière en het verdriet om haar moeder.

Donderdag 16 september, Ned 1, 21:25 – 22:10 uur

Lees ook:Jaap’s ‘La vita italiana’
Lees ook:Nederlandse ijssaloneigenaar naar Italië
Lees ook:Winkelen in Italië onmogelijk voor Nederlandse vrouw
Lees ook:Dochter Berlusconi noemt vader ‘smeerlap’
Lees ook:Berlusconi: te veel vrouwen in Spaanse regering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.