Geld-seks ruilhandel in Italiaanse busjes

VanDe Italiaanse wet maakt een ruwe onderscheiding tussen prostitutie binnen en onoverdekte prostitutie, alsof er een wezenlijk verschil zit in de aard van het werk.

In Italië is prostitutie niet illegaal, maar op georganiseerde prostitutie zoals bordelen ligt een taboe. Straatprostitutie betekent soms ook een ruilhandel in geld en seks in busjes, binnen dus. Wat is dan seks in auto’s? Binnen- of buitenprostitutie? Paola Tabet ging op pad en deed verslag van haar ervaring in Noord-Italië.

“Ik ben in zo’n busje geweest terwijl er gewerkt werd. Het was grappig en soms zelfs briljant. Ik ervoer echt wat sekswerkers bedoelen met: we reiken de klant niets aan. Op een gegeven moment arriveerde er een normale klant op leeftijd en vroeg: ‘Hallo, hoe gaat het?’ Hij stapte in het busje terwijl ik voorin zat. Ik kon alles horen.”

“Het meisje vroeg hem: ‘Heb je je oude auto verkocht?’ Hij antwoordde: ‘Ja.’ Ze vroeg hem zijn broek te laten zakken of te openen en gaf hem een condoom. Je kon het busje voor een moment voelen schudden. Na afloop vervolgde het meisje: ‘En, hoeveel gaven ze je voor die auto?’ Dit waren de enige woorden die werden gewisseld!”

Bron: Nodo50.org, Laura Agustin

Lees ook:Mourinho: ‘Vroeg of laat zal ik Real Madrid coachen’
Lees ook:Berlusconi legt letterlijk de laatste hand aan zichzelf
Lees ook:Italiaanse prostituees recht op huishoudelijke hulp
Lees ook:Sarah Scazzi (15) misbruikt en vermoord door oom
Lees ook:Italiaanse vrouw (54) zwanger op natuurlijke wijze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.