Italiaanse dagen bij Côte à Côte in Leiden

Cote a CoteCôte à Côte

Mode in Italië is een nationale passie. Elegantie zit bij Italianen in het bloed. De smaakvolle kijk op kleding, schoenen, parfum, sieraden en eten valt meteen op wanneer je in Italië bent. Maar hiervoor hoef je niet perse af te reizen naar de laars. Côte à Côte in Leiden houdt op vrijdag en zaterdag, 30 en 31 oktober, Italiaanse dagen waar het beste wat Italië te bieden heeft samenkomt.

De winkel toont tijdens deze dagen de special limited edition collecties: Klassieke raceauto’s, Chronograaf horloges, Italian leather bags, klassieke Mille Miglia racehelmen, speciale scooters, antipasti, kleding van de Italiaanse merken Vintage 55, Closed, Antony Morato, en een unieke collectie WDF-Ava hemden voor mannen en vrouwen.

Wandel naar  binnen en laat je verrassen achter een oude gevel waar een unieke moderne winkel je verbaast doet staan!

Côte à Côte, Nieuwe Rijn 28, 2312 JD Leiden, tel: 071-5141214, web: Cote-cote.hyves.nl.

Lees ook:Het boek dat Italië een ander imago geeft
Lees ook:America Today goes Italian
Lees ook:Waaiende waslijnen in Venetië
Lees ook:Season Bags: Ieder seizoen een nieuwe tas!
Lees ook:Stock Sale bij Punto Italiano!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.