Nieuwe winkel Geox in New York grootste wereldwijd

New_York_-_34th_Street

Nieuwe winkel in hartje Manhattan

Het Italiaanse schoenenmerk, bekend om zijn ademende schoenen, opent in oktober zijn grootste winkel ter wereld en wel in hartje Manhattan. De nieuwe ‘flagship store’ aan de 34th Street in New York telt maar liefst drie verdiepingen en strekt zich uit over een oppervlakte van 600 vierkante meter. In de winkel zal Geox de complete collecties schoenen en kleding voor vrouwen, mannen en kinderen presenteren. Het nieuwe, modegericht designconcept van de winkel staat model voor de bijna 1.000 eigen winkels die Geox momenteel heeft.

If you can make it here…

Geox-ny34thFront…you can make it everywhere! De opening van de grootste Geox Shop ter wereld in New York is een mijlpaal voor het schoenenmerk, want voor wie van fashion en shoppen houdt is de ‘Big Apple’ natuurlijk dè plaats van bestemming. “De aanwezigheid van Geox in Amerika is steeds belangrijker geworden”, vertelt Mario Moretti Polegato, voorzitter en oprichter van Geox.

“De Amerikaanse consument toont grote interesse voor onze producten, voor het Italiaanse design, de innovatieve technologie en alle voordelen ervan. We willen een brede doelgroep bereiken en de 34th Street is daarvoor de perfecte locatie. Samen met onze andere drie winkels in New York City zal de nieuwe vestiging de positie van Geox op de Amerikaanse markt versterken”.

Nieuw interieur, meer fashion

Geox heeft voor zijn winkels een nieuw interieurconcept ontwikkeld dat hulde brengt aan de Italiaanse roots en tradities van het merk. Het minimalistische, strakke design zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Daarnaast biedt het concept meer ruimte voor de presentatie van de kledingcollecties. Een modulair displaysysteem zorgt bij de inrichting voor de nodige flexibiliteit. Voor een warme, stijlvolle uitstraling wordt veel gebruik gemaakt van donkerbruine materialen. Uiteraard komen in het interieur ook de bekende, elegante Geox kleuren zwart en wit terug.

Geox, de schoen die ademt

De Italiaanse schoenenproducent Geox geniet wereldwijd bekendheid om zijn revolutionaire uitvinding van ‘de schoen die ademt’. Naast schoenen wordt de exclusieve, gepatenteerde technologie ook bij kleding toegepast en wordt stijlvol Italiaans design gecombineerd met comfort. Geox biedt zowel klassieke als trendy en supermodieuze modellen voor vrouwen, mannen en kinderen. Geox is in 68 landen actief. Het merk heeft 997 eigen winkels waarvan 34 in Amerika en 14 in Nederland. Daarnaast is Geox verkrijgbaar bij 10.000 onafhankelijke, multibrand verkooppunten wereldwijd. Sinds 2004 is Geox een beursgenoteerde onderneming.

Kijk voor meer informatie op de website.

Lees ook:Gucci lanceert kinderlijn
Lees ook:America Today goes Italian
Lees ook:Rode duiveltje opent eigen winkels
Lees ook:‘Nieuwjaars make-up’ serieuze zaak voor Italiaanse dames
Lees ook:Italiaanse dagen bij Côte à Côte in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.