Corio koopt winkelcentrum Le Vele in Italië

corioZakelijk nieuws: Corio nv heeft ‘Le Vele shopping gallery en Millennium Entertainment centre’ in Cagliari op Sardinië gekocht voor maar liefst 103,3 miljoen euro en tegen een nettorendement van 7,0%.

Het totale winkelcentrum heeft een bruto verhuurbare oppervlakte van 44.400 vierkante meter en 3.200 parkeerplaatsen. Met deze acquisitie verkrijgt Corio 31.900 vierkante meter van de totale bruto verhuurbare oppervlakte, de rest is eigendom van Carrefour.

Deze acquisitie zal per direct bijdragen aan het directe resultaat van Corio. Het ‘Le Vele shopping gallery’ ging in 1998 open in Cagliari, en het ‘Millennium Entertainment centre’ opende in 2001. Cagliari is de hoofdstad van het eiland Sardinie, dat 1,6 miljoen inwoners telt. (Trouw)

Lees ook:Berlusconi verkoopt seksvilla
Lees ook:Top drie in Italië wint; prachtgoal Huntelaar
Lees ook:Kunstzinnige Venetiaanse watertanken
Lees ook:Van den Ende naar Italië
Lees ook:Van den Ende breidt uit naar Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.