Eerst samenvoeging van Alitalia, dan verkoop

/www.atspanishsteps.com)Volgens bestuursvoorzitter Aristide Police van het noodlijdende Alitalia zal 'zijn' luchtvaartmaatschappij op termijn verkocht worden aan een internationale partner. Waarschijnlijk zal Alitalia eerst samengevoegd worden met de andere Italiaanse luchtvaartmaatschappijen Air One en Meridiana. Het kapitaal zal herverdeeld worden. Daarna zal deze nieuwe onderneming alsnog verkocht worden. Op welke termijn, is niet duidelijk. Volgens minister van financiën Giulio Tremonti zal de Italiaanse bank Intessa Sanpaolo op korte termijn adviseren over een te volgen strategie.

Lees ook:Regering wil Alitalia snel kwijt
Lees ook:Alleen investering in Alitalia bij goed plan
Lees ook:3 miljoen verlies per dag voor Alitalia
Lees ook:Van Brussel naar Milaan met Lufthansa Italia
Lees ook:Gebrekkig Engels beschermde Italiaanse banken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.