Air One zorgt voor goed nieuws over Italiaanse luchtvaart

www.jobwerx.com)Waar Alitalia bijna bankroet is, gaat het juist heel goed met die andere Italiaanse luchtvaartmaatschappij Air One. De Lufthansa-partner opent op korte termijn elf nieuwe routes vanaf Milaan Malpensa, het vliegveld dat juist meer en meer uit de gratie is gevallen van Alitalia. Air One zal vanaf Malpensa onder meer gaan vliegen naar Brussel en Athene, maar ook naar Boston en Chicago. Dit zullen de eerste intercontinentale lijndiensten van Air One worden. Overigens heeft deze luchtvaartmaatschappij ook interesse getoond in Alitalia. Ze laat in ieder geval zien dat er ook goed nieuws is uit de Italiaanse luchtvaartindustrie.

Lees ook:€ 3 miljard voor Alitalia (als ze zich laat overnemen)
Lees ook:KLM rekent op rijke Noord-Italianen
Lees ook:Alitalia-medewerkers slaags met oproerpolitie
Lees ook:Banenplan van vrijdag moet overname Alitalia redden
Lees ook:Air France-KLM mag Alitalia overnemen (als …)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.