Vakbonden negatief over overname Alitalia

business.maktoob.comDe overname van de Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia door Air France-KLM is nog lang niet zeker. Het eerste obstakel wordt gevormd door de vakbonden, die maandag bekend maakten nog niets te zien zitten in het overname voorstel van de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij. De vakbonden CGIL en SDL willen eerst meer duidelijkheid over het banenverlies. Naar verluid zal het gaan om het verlies van zo'n 2.000 banen. Het exacte aantal heeft Air France-KLM niet bekend gemaakt. Dat zal ze wel doen als ze in gesprek is met de vakbonden. Voor Air France-KLM is dit gesprek heel belangrijk. De vakbonden vormen immers de sleutel voor de overname van Alitalia, waarvoor Air France-KLM 757 miljoen uittrekt.

Lees ook:Air France-KLM mag Alitalia overnemen (als …)
Lees ook:Bestuur Alitatlia in gesprek met vakbonden
Lees ook:Banenplan van vrijdag moet overname Alitalia redden
Lees ook:Vakbonden willen weer onderhandelen met Air France-KLM
Lees ook:Woensdag weer gesprek over Alitalia

0 reacties op “Vakbonden negatief over overname Alitalia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.