Hoger beroep Air One tegen Alitalia

picasaweb.google.com, JK)Een rechter gaf vorige week Alitalia toestemming om exclusief te onderhandelen met Air France-KLM over een overname. Daarmee verloor de andere Italiaanse luchtvaartmaatschappij, Air One, de rechtszaak die ze had aangespannen tegen haar branchegenoot. Air One gaat echter in hoger beroep. Ondertussen komt een overeenkomst tussen Alitalia en het Frans-Nederlandse concern steeds dichterbij. Dat moet ook wel, want op 14 maart is de termijn voor de onderhandelingen verstreken. Daarna kan Air One weer gaan praten. Maar als ze het hoger beroep wint, mogen ze al meteen gaan onderhandelen.

Lees ook:Vakbonden en regering komen met nieuw plan Air France-KLM
Lees ook:Air France-KLM mag Alitalia overnemen (als …)
Lees ook:Weer nieuwe hoop voor Air France-KLM
Lees ook:Berlusconi geeft Air-France-KLM beetje hoop
Lees ook:Banenplan van vrijdag moet overname Alitalia redden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.