Fantastico: modern eten van patserige Italiaan

fantasticoGino d’Acampo

Fantastico is het eerste kookboek van Gino d’Acampo. De gerechten zijn net even anders in tegenstelling tot de klassieke toepassingen waar toch de meeste kookboeken zich op richten. Een greep uit de moderniteit: Gefrituurde taleggio met aardbeiensaus, Italiaanse tortilla met paprika en parmezaan en chocolademousse met pistachenootjes en chilipeper.

Ook het oog wil wat en daarom verschijnt Gino tussendoor regelmatig in patserige pose. Daarnaast bezit het kookboek ook genoeg vegetarische gerechten. Omdat het een persoonlijk kookboek is, voorziet Gino de lezer van allerlei handige tips. Gino is regelmatig als kok te zien op de Britse televisie en in het kookprogramma prova del cuoco van RaiUno.

Fantastico – moderne Italiaanse gerechten, Gino d’Acampo, paperback, 160 bladzijden, Fontaine Uitgevers, € 17,90, ISBN: 9789059562455

Lees ook:Top Italiaans voor vegetariërs
Lees ook:Zelf pasta maken met voordelige pastamachine
Lees ook:Schrijven in Toscane met Jeroen Terlingen
Lees ook:Culinair woordenboek Italiaans
Lees ook:De eerste Italië Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.